Çıkış Gücü: 2 x 250W 1. Çıkış: 100V trafolu çıkış 2. Çıkış: 100V trafolu çıkış XLR sinyal girişi 6.35 mm (1/4") jack sinyal girişi Speakon konnektör Protect (koruma), Clip, Signal ve Power LED izleme ışıkları Kısa devre koruması Aşırı yük koruması Rack montaj uyumlu Dayanıklı metal gövde
BOFMANN TP-500STT, 2x250W gücünde stereo bir power amplifikatördür ve her iki çıkış kanalı da 100V trafolu yapıdadır. Bu sayede uzun mesafe kablolamalarda sinyal kaybını en aza indirerek geniş alanlarda verimli ses dağılımı sağlar. 6.35 mm jack girişli yapı, temel ses kaynaklarıyla kolay bağlantı imkânı sunar. Speakon konnektörleri, güvenli hoparlör bağlantısı sağlarken; ön panelde yer alan LED göstergeler, cihaz durumu hakkında anlık bilgi sunar. Aşırı yük ve kısa devre korumaları ile uzun ömürlü ve güvenli kullanım hedeflenmiştir.
Kullanacağınız kredi kartının ticari veya bireysel olması durumuna göre taksit seçenekleri değişebilir. Taksit seçenekleri liste fiyatı üzerinden görüntülenmektedir. İndirimli fiyatlara göre taksit seçeneklerini ödeme sayfasından görüntüleyebilirsiniz.